Candy Bar Natural Bamboo

Candy Bar Natural Bamboo

Συνδυάζουμε bamboo και φυσικό ξύλο για ένα Candy Bar στην παραλία! Το bamboo συνδυάζεται ιδανικά με την ανάλαφρη καλοκαιρινή διάθεση μιας γαμήλιας δεξίωσης κοντά στη θάλασσα. Παντρέψτε το με αέρινα υφάσματα, λουλούδια και βότσαλα για ένα χαλαρό κι ανεπιτείδευτο Candy Bar για φίλους.


Ιδέες και Υλικά

Ξύλινη Επιφάνεια με Φυσικό Φλοιό και πόδια από κορμούς δέντρων

Είναι σημαντικό το βασικό έπιπλο που θα χρησιμοποιήσετε να αποτελείται από αποσπώμενα μέρη που θα μεταφέρονται και θα αποθηκεύονται εύκολα. Θυμηθείτε ότι πιθανόν θα χρειαστεί να χωρέσουν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο!

Bamboo με κερί

Μπορείτε να προμηθευτείτε Bamboo γεμισμένα με κερί και να αντικαταστήσετε τα γνωστά ποτηράκια!

Δείτε όλα τα Bamboo με Κερί ΕΔΩ!

Πιατέλες και Δίσκοι Bamboo

Θα σας βοηθήσουν στη διακόσμηση αλλά και στο σερβίρισμα των γλυκών σας. Για να τα προστατέψετε από τις καιρικές συνθήκες στην παραλία χρησιμοποιήστε τα μαντήλια από τούλι που θα έχουν ίσως περισσέψει από τις μπομπονιέρες σας!


Κατασκευές από bamboo
To bamboo είναι ο κορμός ενός πολύ ψηλού δέντρου. Επιλέξτε να αγοράσετε έναν ολόκληρο τέτοιο κορμό, ώστε να μπορέσετε να το κόψετε όπως θα σας χρειαστεί για να φτιάξετε τις δικές σας κατασκευές. Συνδυάστε το bamboo με φυσικό σχοινί για να δημιουργήσετε αίθρια, ανθοστήλες, ακόμη και να οριοθετήσετε νοητούς διαδόμους γύρω από το Candy Bar.

Δάδες από bamboo για την άμμο

Γεμίστε με παραφινέλαιο και ανάψτε στην παραλία.

Φέτες από κορμούς δέντρων

Οι φέτες με φυσικό φλοιό συνδυάζονται ιδανικά με λευκά κι εκρού κεριά. Θα τις βρείτε σε διάφορες διαστάσεις!

Δείτε όλες τις Φέτες Ξύλου ΕΔΩ!

Γυάλες με καπάκι

Εκτός από τις κλασσικές γυάλες, μπορείτε να επιλέξετε και γυάλες με πολλαπλά επίπεδα που θα σας βοηθήσουν να διαχωρίσετε τα διάφορα είδη των κουφέτων που έχετε επιλέξει. Μπορείτε έτσι σε μία γυάλα με πολλαπλά επίπεδα να προσφέρετε και πολλές γεύσεις κουφέτων!

Δείτε όλες τις Γυάλες ΕΔΩ!

Κουφέτα Βότσαλα
Αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα καλοκαιρινό Candy Bar δίπλα στη θάλασσα! Μοιάζουν με αληθινά βότσαλα, περιέχουν ολόκληρα κομμάτια φρούτων και ξηρών καρπών με λαχταριστές γεύσεις! Επιλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει στο δικό σας σκηνικό και οι καλεσμένοι σας θα τα λατρέψουν!







 

Μικρά Μυστικά

Γεμίστε το Candy Bar με κουφέτα, ζαχαρωτά και χειροποίητα γευστικά γλυκά. Φροντίστε ακόμη για δροσερή, σπιτική λεμονάδα και βυσσινάδα, ιδανική για το ελληνικό καλοκαίρι! Πρακτικές λύσεις αποτελούν τα cupcakes, τα μπισκότα με γλάσο ή ζαχαρόπαστα και η μαστίχα υποβρύχιο. Με κατάλληλη οργάνωση θα μπορούσατε να προσφέρετε γλυκά κουταλιού ή λικέρ της γιαγιάς, ίσως ακόμη και παγωτά!




  Νέα

Keroplast © 2001 - 2024

Visa Mastercard Maestro