Έξυπνα Tips για Μπομπονιέρες από Τούλι

Έξυπνα Tips για Μπομπονιέρες από Τούλι

Πόσα κουφέτα να βάλω στην μπομπονιέρα;
Πρακτικά τα 7 κουφέτα θα δώσουν αισθητικά ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα στη μπομπονιέρα σας και θα γλυκάνουν ευχάριστα τους καλεσμένους σας.Ο μονός αριθός συμβολίζει την Υγεία, τη Μακροζωία, τη Χαρά, την Ευημερία και τη Γονιμότητα. Αντιστοιχεί επίσης σύμφωνα με τη χριστιανική παράδοση στα μυστήρια της εκκλησίας. Συνήθως 7, 9 ή 11. Για κάθε μπομπονιέρα που θα φτιάξετε θα χρειαστείτε μονό αριθμό κουφέτων.


Τι είδους κουφέτα να προτιμήσω;

Οι γεύσεις και τα είδη κουφέτων που έχετε στη διαθεσή σας για να επιλέξετε είναι αρκετά. Δείτε αναλυτικά για την επιλογή κουφέτων ΕΔΩ!

Βασική κατηγορία τα παραδοσιακά κουφέτα αμυγδάλου σε δύο μεγέθη. Ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο με εξωτερική επικάλυψη ζάχαρης. Αποτελούν ιδανική επιλογή για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, μια που δεν κινδυνεύουν να αλλοιωθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες και την πιθανή έκθεση στον ήλιο.

Δείτε όλα τα Κουφέτα Αμυγδάλου ΕΔΩ!

Επόμενη κατηγορία ο συνδυασμός του αμυγδάλου με τη σοκολάτα. Ολόκληρο αμύγδαλο εσωτερικά με λεπτή στρώση σοκολάτας σε διάφορες γεύσεις κι επικάλυψη ζάχαρης. Εδώ η ποικιλία που θα συναντήσετε είναι πολύ μεγάλη με δημοφιλέστερες γεύσεις τη straciatella, τη σοκολάτα γάλακτος, τη φράουλα, τη σαμπάνια και την καραμέλα. Οι επιλογές σας απεριόριστες, το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να προστατεύσετε τις μπομπονιέρες σας σε δροσερό και σκιερό μέρος και να αποφύγετε να τις εκθέσετε στον ήλιο.

Δείτε όλα τα Κουφέτα Choco Almond ΕΔΩ!

Αν αγαπάτε τη σοκολάτα με πάθος ή αν θέλετε να αποφύγετε το αμύγδαλο, μπορείτε να επιλέξετε κουφέτα σοκολάτας. Λευκή ή Μαύρη σοκολάτα συνοδευόμενη από μεγάλη ποικιλία γεύσεων κι επικάλυψη ζάχαρης. Αυτά τα κουφέτα έχουν διαφορετικό σχήμα, είναι πιο επίπεδα από τα συνηθισμένα και είναι αρκετά ευαίσθητα στις ζεστές καιρικές συνθήκες.

Δείτε όλα τα Κουφέτα Σοκολάτας ΕΔΩ!

Ίσως την πιο συνηθισμένη επιλογή για τη μπομπονιέρα της βάπτισης να αποτελούν τα κουφέτα crispy. Στρογγυλές, τραγανές μπαλίτσες, όπως δηλώνει και το όνομά τους, με πυρήνα δημητριακών εσωτερικά, λεπτή στρώση σοκολάτας κι επικάλυψη ζάχαρης.  Λευκά, Περλέ ή και σε υπέροχες Παστέλ αποχρώσεις. Αγαπημένα από μικρούς και μεγάλους, λαχταριστές, γλυκές μπουκίτσες για τους καλεσμένους σας.Κουφέτα με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο κι επικάλυψη ζάχαρης. Επιλέξτε με βάση το μέγεθος, την καλή ποιότητα του αμυγδάλου και τη λεπτότερη δυνατή επίστρωση ζάχαρης!

Δείτε όλα τα Κουφέτα Crispy ΕΔΩ!

Τούλι - Υφή και Διαστάσεις

Το τούλι της μπομπονιέρας το βρίσκετε έτοιμο κομμένο σε μαντήλια με διάφορες διαστάσεις και πακέτα 100 τεμαχίων σε πολλά, διαφορετικά χρώματα, ποιότητες και υφές.Διακρίνεται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, το Ελληνικό και το Γαλλικό.Σ’αυτήν την περίπτωση το όνομα δεν έχει να κάνει με την καταγωγή, απλά το Ελληνικό τούλι είναι πιο οικονομικό, έχει πιο αραιή ύφανση και είναι καταλληλότερο για να αγκαλιάσει τα κουφέτα σας σε μια στρογγυλή μπαλίτσα που θα μπει μέσα στην τούλινη μπομπονιέρα. Ιδανική διάσταση για τέτοια χρήση το μαντήλι 35*35cm. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως το πρώτο(εσωτερικό) τούλι της μπομπονιέρας σας για να δώσει όμορφο σχήμα κι επιπλέον όγκο. Διαστάσεις που χρησιμοποιούνται συνήθως : 45*50cm και 50*60cm.

Το Ελληνικό τούλι κυκλοφορεί σε μεγάλη ποικιλλία χρωμάτων με δημοφιλέστερα το λευκό, το εκρού, το σάπιο μήλο, το σοκολά, το χρώμα της άμμου, το βεραμάν, το σομόν, το χρυσό και το ασημένιο.

Το Γαλλικό τούλι αντίστοιχα έχει πιο πυκνή ύφανση και στέκεται πιο στητό, οπότε μπορεί να σας βοηθήσει στο εξωτερικό κομμάτι της μπομπονιέρας σας. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον ένα γαλλικό τούλι για κάθε μπομπονιέρα με διάσταση συνηθως 45*50cm ή 50*60cm. Το Γαλλικό τούλι κυκλοφορέι σε χρώμα λευκό κι εκρού και συνδυάζεται ιδανικά είτε με τα αντίστοιχα χρώματα είτε με κάποιο άλλο χρώμα Ελληνικό τούλι εσωτερικά.

Η οργάντζα αποτελεί μια διαφορετική επιλογή με παρόμοια σύσταση. Μοιάζει πολύ με το τούλι, τόσο πολύ που μόνο το μάτι ενός ειδικού μπορεί να την ξεχωρίσει. Στέκεται στητή και μπορεί να αντικαταστήσει το εξωτερικό, γαλλικό τούλι στη μπομπονιέρα σας.Κυκλοφορεί όπως και το τούλι σε πακέτα των 100 τεμαχίων σε διάσταση 45*50cm και χρώματα λευκό κι εκρού.

Τα μαντήλια δαντέλας μπορεί επίσης να αποτελέσουν μια διαφορετική ιδέα αντί για το εξωτερικό γαλλικό τούλι. Προτιμήστε τα αν θέλετε να φτιάξετε μια vintage μπομπονιέρα με ρομαντική διάθεση. Θα τα βρείτε στα γνωστά πακέτα των 100 τεμαχίων, διαστάσεις 35*35cm και 45*50cm και χρώματα λευκό κι εκρού.

Μεταφορά και Αποθήκευση

Για να μεταφέρετε με ασφάλεια και να μοιράσετε τις μπομπονιέρες στους καλεσμένους σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα καλάθια ή και ξυλινα καφασάκια. Αν έχετε φτιάξει πολλές μπορείτε να γεμίσετε 2-3 καλάθια και να κρατήσετε τις υπόλοιπες σε μια καθαρή χάρτινη κούτα, ώστε να τις ανανεώσετε όταν θα χρειαστεί. Τέτοια καλάθια μεταφοράς μπορείτε να τα αγοράσετε, αλλά και να τα ενοικιάσετε, ειδικά αν δε σκοπεύετε να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα! Όταν οι μπομπονιέρες πια ετοιμαστούν λίγες μέρες πριν από το γάμο, χρειάζεται να αποθηκευτούν στο σπίτι σε σκιερό και δροσερό μέρος μακριά από τη σκόνη. Ιδανικά σε μια αποθηκούλα ή κάτω από το κρεβάτι. Αποφύγετε το ψυγείο ακόμη κι αν έχετε χώρο, γιατί το πιθανότερο είναι ότι όταν οι μπομπονιέρες τελικά βγουν από το ψυγείο τα κουφέτα θα σπάσουν και θα δημιουργηθούν ρωγμές. Την ημέρα του γάμου επιλέξτε να στήσετε τις μπομπονιέρες σας μακριά από τον ήλιο. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή αν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και τα κουφέτα σας περιέχουν σοκολάτα.





















Καλή Επιτυχία!








  Νέα

Keroplast © 2001 - 2024

Visa Mastercard Maestro