Μπομπονιέρα με Χειροποίητες Φιγούρες

Μπομπονιέρα με Χειροποίητες Φιγούρες

Οι ξύλινες και υφασμάτινες φιγούρες μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως το κεντρικό στοιχείο μιας όμορφης, κρεμαστής μπομπονιέρας. Τέτοιες φιγούρες θα βρείτε σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων : Συννεφάκια κι Αστεράκια, Αεροπλάνα κι Αερόστατα, Κύκνους, Γοργόνες και Μονόκερους, Λουλουδάκια, Πουλάκια και Πεταλούδες, Μπαλαρίνες και Καρδούλες, Μικρό Πρίγκηπα και Sarah K, Αγκυρούλες και Βαρκούλεςκαι σχεδόν ότι μπορεί να περάσει απ’το μυαλό σας! Οι φιγούρες διακρίνονται με βάση το υλικό τους σε ξύλινες και υφασμάτινες. Επίσης θα τις βρείτε σε διάφορα μεγέθη, ωστόσο καταλληλότερα για μια κρεμαστή μπομπονιέρα θεωρούνται τα μεγέθη από 8-12cm.

Ξύλινες Φιγούρες

Τα περισσότερα σχέδια σε ξύλινες φιγούρες θα τα βρείτε σε υπόλευκο χρώμα, το οποίο αποτελεί ιδανική βάση για να τις επεξεργαστείτε με χρώματα και υλικά. Έτσι μπορείτε με απλές τεχνικές να χρωματίσετε τις φιγούρες σας και να φτιάξετε τα δικά σας μικρά έργα τέχνης! Κάθε ένα από αυτά μπορεί να συνοδευτεί από κρεμαστά κουφετάκια και να μετατραπεί σε μια υπέροχη, χειροποίητη μπομπονιέρα!


Εκτός από λευκές, μπορείτε να βρείτε μονόχρωμες ξύλινες φιγούρες και σε άλλα χρώματα : ροζ, γαλάζιο, βεραμάν και γκρι-λιλά. Εδώ μπορείτε να κολλήσετε κορδέλες και pom poms, κουμπάκια ή λουλουδάκια και ότι άλλο υλικό επιλέξετε για να τις διακοσμήσετε με οδηγό τη φαντασία σας! Και πάλι το αποτέλεσμα θα είναι μια μοναδική μπομπονιέρα φτιαγμένη με αγάπη και φροντίδα.


Η τελευταία κατηγορία σε ξύλινες φιγούρες είναι αυτή με υφασμάτινη επένδυση. Οι ξύλινες φιγούρες ντύνονται με υφάσματα πουά, floral ή πολύχρωμο και αποκτούν ξεχωριστή ζωντάνια! Με μια μικρή επιπλέον λεπτομέρεια, όπως μια ζώνη από λεπτή δαντέλα και ροζ, περλέ στρογγυλά κουφετάκια ένα ξύλινο floral φόρεμα για παράδειγμα, μετατρέπεται σε μια πρωτότυπη, ρομαντική μπομπονιέρα!

Δείτε όλες τις Ξύλινες Φιγούρες ΕΔΩ!



Υφασμάτινες Φιγούρες


Οι υφασμάτινες φιγούρες είναι στην ουσία μικρά μαξιλαράκια. Μπορείτε να τις βρείτε μονόχρωμες σε χρώμα ροζ, γαλάζιο και μέντα αλλά και πουά ή floral ή και με διάφορα σχέδια. Προσθέστε κορδέλες, δαντέλες ή τρέσες με pom poms, κουφετάκια δεμένα σε τούλι κι αν θέλετε επιπλέον υλικά, όπως μικρά κουμπάκια, λουλουδάκια ή κουδουνάκια. Εκτός από κρεμαστές μπομπονιέρες μπορείτε να φτιάξετε και μπομπονιέρες ραβδάκια με την προσθήκη ενός οικολογικού και πολύ οικονομικού bamboo stick!

Δείτε όλες τις υφασμάτινες φιγούρες ΕΔΩ!


Τούλι για κρεμαστές Μπομπονιέρες

Επιλέξτε έτοιμα πακέτα με 100 μαντήλια τούλι διαστάσεων 12 x 12cm ή 25 x 25cm. Στην πρώτη περίπτωση τυλίξτε ένα ένα τα κουφέτα σας, ώστε να τα κρεμάσετε στις διάφορες κορδέλες της μπομπονιέρας. Στη δεύτερη τυλίξτε 3 ή 5 κουφετάκια μαζί ώστε να σχηματίσετε ένα μεγαλύτερο μπομπονιεράκι που θα δεθεί πάνω στη φιγούρα σας.  Όλες οι παραπάνω διαστάσεις βγαίνουν σε πολλά χρώματα, ενώ το είδος της ύφανσης πρόκειται για Ελληνικού τύπου, μια που στις συγκεκριμένες διαστάσεις μας χρειάζεται μαλακό τούλι με αραιή πλέξη.


Κουφέτα

Οι κρεμαστές μπομπονιέρες με φιγούρες αφορούν κυρίως σε βαπτίσεις, έτσι πολύ συχνά τα κουφέτα που επιλέγουμε είναι τα κουφέτα crispy. Αποτελούνται από πυρήνα δημητριακών, σοκολάτα γάλακτος και λεπτή επίστρωση ζάχαρης. Στρογγυλά με όμορφα χρώματα, ματ : λευκό, πολύχρωμο και πιστιλωτό, περλέ : λευκό, σαμπανί, ροζ και σιέλ και μεταλλιζέ χρυσό!


Αρέσουν πολύ στα παιδιά και αποφεύγετε τυχόν αλλεργίες αφού δεν περιέχουν αμύγδαλο ή ξηρούς καρπούς.
Η συσκευασία τους είναι 700g και περιέχει περίπου 224 κουφέτα.


Εκτός από τα crispy, μπορείτε φυσικά να επιλέξετε όποια άλλα κουφέτα επιλέξετε, απλά θυμηθείτε να προσέξετε ιδιαίτερα τα κουφέτα σοκολάτας, ειδικά αν η βάπτιση πραγματοποιηθεί μεσημεριανές ώρες καλοκαιριού κάτω από το ζεστό ήλιο.

Δείτε όλα τα Κουφέτα Crispy ΕΔΩ!

Δείτε όλα τα Κουφέτα ΕΔΩ!


Μεταφορά και Αποθήκευση

Ιδανικά ετοιμάστε τις μπομπονιέρες λίγες μέρες πριν από τη βάπτιση και διατηρήστε τες σε δροσερό και σκιερό μέρος και όχι στο ψυγείο. Αποφύγετε τις μεγάλες αυξομειώσεις θερμοκρασίας γιατί μπορεί να δημιουργήσουν ρωγμές στα κουφέτα σας. Τέτοιες ρωγμές, ειδικά στις κρεμαστές μπομπονιέρες που τα κουφέτα αποτελούν συνήθως και διακοσμητικό στοιχείο θα φαίνονται άσχημες και θα χαλάσουν την όμορφη εικόνα. Όταν έρθει η ώρα να τις παρουσιάσετε επιλέξτε για να τις κρεμάσετε ένα ξύλινο δεντράκι σε παρόμοια απόχρωση. Εάν έχετε φτιάξει αρκετές, γεμίστε το δεντράκι σας και κρατήστε τις υπόλοιπες μέσα με μια καθαρή, χάρτινη κούτα, ώστε να τις ανανεώσετε μόλις αδειάσουν.



Καλή επιτυχία!


  Νέα

Keroplast © 2001 - 2024

Visa Mastercard Maestro