Craft Box Challenge II

Craft Box Challenge II

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ & ΚΕΡΔΙΣΕ

Δήλωσε συμμετοχή στο Craft Box Challenge ΙΙ της Keroplast για να αποκτήσεις ένα κουτί έκπληξη με υλικά χειροτεχνίας.

Η πρόκληση είναι να φτιάξεις ένα ΓΟΥΡΙ για το 2019, μόνο με τα υλικά που θα βρεις στο κουτί και να μας τo στείλεις. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις βελόνα, κλωστή, ψαλίδι και κόλλα, ενώ δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσεις όλα τα υλικά του κουτιού.

Όλες οι κατασκευές θα τεθούν προς δημόσια ψήφιση στο facebook και ο νικητής με τα περισσότερα likes** θα κερδίσει δωροεπιταγή 150 ευρώ από το κατάστημα Keroplast!

1. Στείλε μας μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook με το όνομά σου, το blog σου ή/και 3-4 φωτογραφίες από κατασκευές που έχεις φτιάξει. Έχεις μέχρι και την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 να δηλώσεις συμμετοχή.

2. Έχεις μέχρι και την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 για να φτιάξεις το πρωτότυπο γούρι σου και να μας το παραδώσεις στο κατάστημα Keroplast, Ανθέων 34-36 στα Άνω Πατήσια.*

3. Οι κατασκευές θα φωτογραφηθούν και θα τεθούν σε δημόσια ψήφιση στο facebook την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018. **

4. Η κατασκευή που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes** μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου 2018 κερδίζει μια δωροεπιταγή 150 ευρώ από το κατάστημα Keroplast.

5. Όλοι οι δημιουργοί που θα στείλουν κατασκευές, γίνονται μέλη του Keroplast Craft Club και επωφελούνται από ειδικά προνόμια και εκπτώσεις. Οι κατασκευές θα εκτεθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κατάστημα.


* Αν για οποιοδήποτε λόγο, δεν καταφέρεις να ολοκληρώσεις την κατασκευή θα πρέπει να επιστρέψεις το κουτί με τα υλικά στην ίδια διεύθυνση.
** Παρακαλώ σημειώστε ότι σε περίπτωση που παρατηρηθεί φαινόμενο αγοράς likes, η συμμετοχή αυτόματα ακυρώνεται, ενώ ο συμμετέχοντας δεν μπορεί να ξαναλάβει μέρος σε επόμενο Craft Box Challenge. Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τρόπο ψηφοφορίας εφόσον το κρίνει σκόπιμο.



  Craft Box ChallengeΝέα

Keroplast © 2001 - 2024

Visa Mastercard Maestro