Νέα

Οι ξύλινες και υφασμάτινες φιγούρες μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως το κεντρικό στοιχείο μιας όμορφης, κρεμαστής μπομπονιέρας. Τέτοιες φιγούρες θα βρείτε σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων - σχεδόν ότι μπορεί να περάσει απ’το μυαλό σας!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Οι γεύσεις και τα είδη κουφέτων που έχετε στη διαθεσή σας για να επιλέξετε είναι αρκετά. Το τούλι της μπομπονιέρας το βρίσκετε έτοιμο κομμένο σε μαντήλια με διάφορες διαστάσεις και πακέτα 100 τεμαχίων σε πολλά, διαφορετικά χρώματα, ποιότητες και υφές.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Συνδυάζουμε bamboo και φυσικό ξύλο για ένα Candy Bar στην παραλία! Το bamboo συνδυάζεται ιδανικά με την ανάλαφρη καλοκαιρινή διάθεση μιας γαμήλιας δεξίωσης κοντά στη θάλασσα. Παντρέψτε το με αέρινα υφάσματα, λουλούδια και βότσαλα για ένα χαλαρό κι ανεπιτείδευτο Candy Bar για φίλους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Candy Bar πριγκηπική άμαξα με θέμα την κορώνα και τον κύκνο, σύμβολο χάρης και ομορφιάς. Διακοσμήστε την με αέρινα υφάσματα και φωτάκια από μαλακό σύρμα χαλκού με το χαρακτηριστικό φως «classic warm» και δημιουργήστε ένα ανεπανάληπτο Candy Bar!


ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Κουφέτα με Αμύγδαλο, κουφέτα με Αμύγδαλο και Σοκολάτα, κουφέτα σκέτης Σοκολάτας και πιο ειδικές επιλογές! Πολλές διαφορετικές γεύσεις, σχήματα και χρώματα! Η διαδικασία επιλογής κουφέτων για τη μπομπονιέρα από ζευγάρια και γονείς δεν είναι πλέον απλή υπόθεση!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Ονειρικό θέμα «Μονόκερος» σε αποχρώσεις του ροζ και της μέντας. Συνδυάζουμε δύο αντίθετες παστέλ χρωματικές παλέτες και ζωντανεύουμε ένα δημοφιλές, ρομαντικό θέμα για τη βάπτιση!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Κομψότητα και διαχρονική πολυτέλεια σε ένα κρυστάλλινο Candy Bar. Αν αγαπάτε την απλότητα και τις λιτές γραμμές, επιλέξτε μοναδικά κομμάτια για να δημιουργήσετε ένα Elegant Candy Bar στη γαμήλια δεξίωση. Άλλωστε «Less is More»!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ & ΚΕΡΔΙΣΕ

Δήλωσε συμμετοχή στο Craft Box Challenge ΙΙ της Keroplast για να αποκτήσεις ένα κουτί έκπληξη με υλικά χειροτεχνίας.

Η πρόκληση είναι να φτιάξεις ένα ΓΟΥΡΙ για το 2019, μόνο με τα υλικά που θα βρεις στο κουτί και να μας τo στείλεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Keroplast © 2001 - 2024

Visa Mastercard Maestro