Candy Bar Simply Clear

Candy Bar Simply Clear

Κομψότητα και διαχρονική πολυτέλεια σε ένα κρυστάλλινο Candy Bar. Αν αγαπάτε την απλότητα και τις λιτές γραμμές, επιλέξτε μοναδικά κομμάτια για να δημιουργήσετε ένα Elegant Candy Bar στη γαμήλια δεξίωση. Άλλωστε «Less is More»!

Ιδέες και Υλικά

Κρυστάλλινες τουρτιέρες και βάσεις με πολλαπλά επίπεδα

Συσκευάζονται σε επίπεδα κουτιά και συναρμολογούνται εύκολα. Αποτελούνται από ξεχωριστά μέρη που απλά βιδώνουν το ένα μέσα στο άλλο, ενώ οι αλυσίδες με τα κρύσταλλα κουμπώνουν στις ειδικές υποδοχές. Έτσι μεταφέρονται με ασφάλεια και στήνονται στο χώρο του Candy Bar.

Κουτάκια Plexi Glass

Συνδυάζονται ιδανικά με το γυαλί και το κρύσταλλο! Μπορείτε να γεμίσετε τα κουτάκια από πριν με τα κουφέτα της επιλογής σας ώστε να είναι έτοιμα για τους καλεσμένους σας. Εκτός από τα κλασσικά λευκά κουφέτα θα μπορούσατε να επιλέξετε συμπληρωματικά και κουφέτα στις αποχρώσεις του γάμου σας. Το μεγάλο πλεονέκτημα άλλωστε του γυαλιού σαν υλικό είναι ότι συνδυάζεται αρμονικά με όποιο χρώμα έχετε επιλέξει!

Στρογγυλές Πιατέλες
Γεμίστε με κουφέτα ως ενναλλακτική πρόταση σερβιρίσματος. Χρησιμοποιήστε τα ειδικά μαυροπινακάκια με μανταλάκι, ώστε να γράψετε το είδος κουφέτου ή γλυκά μηνύματα για τους καλεσμένους σας!

Δείτε όλους τους Δίσκους ΕΔΩ!


Τούλι πουά

Μαλακό τούλι με διακριτικό σχέδιο πουά ιδανικό για διακόσμηση. Μπορείτε να το αγοράσετε με το μέτρο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έχει φάρδος 160cm κι εκτός από λευκό θα το βρείτε επίσης σε αρκετές ακόμη παστέλ αποχρώσεις. Χρησιμοποιήστε το για να σκεπάσετε τις πιατέλες με τα κουφέτα μέχρι τη στιγμή που οι καλεσμένοι σας θα πλησιάσουν στο Candy Bar. Εκτός από την απαραίτητη προστασία, το τούλι πουά θα συνδυαστεί εξαιρετικά στο κρυστάλλινο σκηνικό!

Δείτε όλα τα Τούλια ΕΔΩ!


Κουφέτα Αμυγδάλου

Κουφέτα με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο κι επικάλυψη ζάχαρης. Επιλέξτε με βάση το μέγεθος, την καλή ποιότητα του αμυγδάλου και τη λεπτότερη δυνατή επίστρωση ζάχαρης!

Δείτε όλα τα Κουφέτα ΕΔΩ!

Μικρά Μυστικά

Με λίγη φαντασία, αρκετούς γλυκούς πειρασμούς και μοναδικά διακοσμητικά κομμάτια από γυαλί και κρύσταλλο θα μπορέσετε να στήσετε ένα εκπληκτικό Candy Bar που θα μείνει αξέχαστο! Κι επειδή την εκείνη τη βραδιά εσείς θα είστε οπωσδήποτε απασχολησμένη(!), μην ξεχνάτε ότι βασικό συστατικό για το τέλειο Candy Bar είναι να η βοήθεια ενός αγαπημένου φίλου ή φίλης που θα αναλάβει τη μεταφορά και την τελική τοποθέτηση στο χώρο!




  Νέα

Σχετικά Προϊόντα

Τούλι Ύφασμα Πουά Λευκό TL115321-2

Τούλι Ύφασμα Πουά Λευκό TL115321-2

Τούλι ύφασμα πουά λευκό πλάτους 160cm. για να φτιάξετε μόνοι σας τη δική σας μπομπονιέρα, να διακοσμ..

6,08€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,90€

Keroplast © 2001 - 2024

Visa Mastercard Maestro