Μικρά Μυστικά

Εάν επιλέξατε γυάλινα βαζάκια για να φτιάξετε μπομπονιέρες θα χρειαστεί να τα πλύνετε καλά με σαπούνι και νερό, ειδικά εάν σκοπεύετε να βάλετε τα κουφέτα στα βαζάκια σας χωρίς να τα τυλίξετε με τούλι!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Στις μπομπονιέρες γάμου θα πρέπει σύμφωνα με τη θρησκευτική παράδοση να βάλετε μονό αριθμό κουφέτων. Αντιστοιχούν στα πέντε μυστήρια της εκκλησίας και ο αριθμός τους θα πρέπει να είναι μονός και αδιαίρετος, όπως και το ζευγάρι!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Κατά την τελετή του γάμου χρειάζονται ένας δίσκος, μία καράφα κι ένα ποτήρι κρασιού. Αν γίνετε κουμπάροι επιλέξτε ένα ποτήρι κρασιού με αρκετά μεγάλη διάμετρο, ώστε να είναι λειτουργικό και εύχρηστο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Μαζί με κάθε ζευγάρι στέφανα αντιστοιχούν οι μπουτονιέρες για το πέτο των κουμπάρων.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Υπάρχουν κεριά που επιπλέουν στο νερό! Μπορείτε να γεμίσετε μεγάλες γυάλες και να δημιουργήσετε πολύ οικονομικές κεντρικές συνθέσεις για τα τραπέζια σε events και δεξιώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Έχετε προσέξει ότι πολλά καταστήματα δεν προσφέρουν πια συσκευασία δώρου; Δείτε εδώ ιδέες για να κάνετε την δική σας συσκευασία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Ήρθε η ώρα να βαπτίσεις και σκέφτεσαι να φτιάξεις μόνη σου τις μπομπονιέρες; Εδώ θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι να ξέρεις για τις χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Keroplast © 2001 - 2024

Visa Mastercard Maestro