Candy Bar Swan Princess: White, Pink and Gold

Candy Bar Swan Princess: White, Pink and Gold

Candy Bar πριγκηπική άμαξα με θέμα την κορώνα και τον κύκνο, σύμβολο χάρης και ομορφιάς. Διακοσμήστε την με αέρινα υφάσματα και φωτάκια από μαλακό σύρμα χαλκού με το χαρακτηριστικό φως «classic warm» και δημιουργήστε ένα ανεπανάληπτο Candy Bar!

Ιδέες και Υλικά

Ξύλινη Άμαξα σε σχήμα Κορώνας
Αποτελείται από αρκετά αποσπώμενα μέρη και μπορεί να μεταφερθεί ακόμα και με το Ι.Χ. αυτοκίνητό σας! Συναρμολογείται εύκολα με απλές βίδες.


Ύφασμα τουλπάνι

Έχει φάρδος 180cm και μήκος 5m, ιδανικό για ένα όμορφο και πλούσιο Candy Bar. Θα το βρείτε εκτός από Ροζ και σε χρώματα Λευκό, Nude και Πούδρα.

Δείτε όλα τα Υφάσματα ΕΔΩ!

Φωτάκια LED χαλκού ρεύματος ή μπαταρίας

θα βρείτε πολλές διαστάσεις για να επιλέξετε ανάλογα με την έκταση που θέλετε να δώσετε στο φωτισμό. Το σύρμα χαλκού είναι εξαιρετικά εύπλαστο και ασφαλές αφού δεν αναπτύσσει υψηλή θερμοκρασία. Μπορείτε έτσι να ανάψετε τα φωτάκια σας ανάμεσα σε υφάσματα για πάρα πολλές ώρες χωρίς κανένα απολύτως κίνδυνο!


Δείτε όλα τα Φωτάκια LED ΕΔΩ!


Χάρτινα Κρεμαστά Pom Poms 

Ξεδιπλώνονται εύκολα και θα τα βρείτε σε δύο διαστάσεις και πολλά διαφορετικά χρώματα. Μπορείτε να τα κρεμάσετε πάνω από το Candy Bar ή και να τα στερεώσετε σε κάποια σημεία του, ειδικά αν δεν υπάρχει στο χώρο η δυνατότητα για κρεμαστά διακοσμητικά.


Ξύλινος Κύκνος με Χρυσόσκονη

Απλώστε με σφουγγαράκι μια στρώση ξυλόκολλας στην περιφέρεια του κύκνου. Πασπαλίστε με αρκετή χρυσόσκονη και αφήστε τον κύκνο σας για αρκετές ώρες να στεγνώσει σε επίπεδη επιφάνεια. Έτσι θα πετύχετε εύκολα τη glitter λεπτομέρεια!

Δείτε όλες τις Ξύλινες Φιγούρες ΕΔΩ!


Παλαιωμένα διακοσμητικά

Κηροπήγια, δίσκοι ή καθρέφτες που μπορεί να έχετε στο σαλόνι σας συνδυάζονται όμορφα σε ένα τέτοιο Candy Bar! Μη διστάσετε να τα χρησιμοποιήσετε!

Δείτε όλα τα Διακοσμητικά ΕΔΩ!

Χάρτινα κουτάκια κορώνας

Για το σερβίρισμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χάρτινα κουτάκια και σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να λείπουν από τις γυάλες σας οι διάφανες σέσουλες! Εξασφαλίστε αρκετό χώρο στο Candy Bar, ώστε οι καλεσμένοι να μπορούν να σερβιριστούν εύκολα χωρίς να χαλάσουν το όμορφο σκηνικό σας.


Γυάλες με Καπάκι

θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε τα κουφέτα και τα γλυκά σας ενώ παράλληλα θα τα κρατήσουν προστατευμένα από τα έντομα και τη σκόνη. Φτιάξτε τα δικά σας χειροποίητα καρτελάκια ή κολλήστε ειδικά αυτοκόλλητα στις γυάλες, όπου θα σημειώσετε τις γεύσεις των κουφέτων και τα χαρακτηριστικά των γλυκών σας.
Κουφέτα Crispy : Κουφέτα με τραγανό πυρήνα δημηριακών, λεπτή στρώση σοκολάτας γάλακτος κι επικάλυψη ζάχαρης. Βγαίνουν σε σχήμα στρογγυλό. Χρώματα Ματ: λευκό, πολύχρωμο, πιτσιλωτό , Περλέ: λευκό, ροζ, σιέλ και σαμπανί και Μεταλλιζέ χρυσό.

Δείτε όλες τις Γυάλες ΕΔΩ!

Κουφέτα Choco Balls

Κουφέτα στρογγυλά με σοκολάτα γάλακτος, φυσικά χρώματα και αρώματα. Βγαίνουν πολύχρωμα και περλέ χρώματα λευκό, ροζ, σιέλ και σαμπανί.


Μικρά Μυστικά

Προτιμήστε να στήσετε το Candy Bar απογευματινές ώρες κι επιλέξτε σκιερό και δροσερό μέρος. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό χρησιμοποιήστε ανάλαφρα υφάσματα για να δημιουργήσετε έναν ουράνο που θα προσφέρει προστασία στα γλυκά σας από το δυνατό ήλιο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή εάν τα κουφέτα σας περιέχουν σοκολάτα ή τα γλυκά σας είναι ευαίθητα στις υψηλές θερμοκρασίες.

Καλή Επιτυχία!




  Νέα

Keroplast © 2001 - 2024

Visa Mastercard Maestro