Candy Bar Dreamy Unicorn: Pink & Mint

Candy Bar Dreamy Unicorn: Pink & Mint

Ονειρικό θέμα «Μονόκερος» σε αποχρώσεις του ροζ και της μέντας. Συνδυάζουμε δύο αντίθετες παστέλ χρωματικές παλέτες και ζωντανεύουμε ένα δημοφιλές, ρομαντικό θέμα για τη βάπτιση!


Ιδέες και Υλικά

Ξύλινη επιφάνεια τραπεζιού-ροτόντα με αποσπώμενα μεταλλικά πόδια

Για το στήσιμο του δικού σας candy bar θα χρειαστείτε μια μεγάλη, σταθερή επιφάνεια με αποσπώμενα τμήματα, η οποία θα μεταφέρεται, θα στήνεται και θα αποθηκεύεται εύκολα. Προτιμήστε κομμάτια με αποσπώμενα τμήματα που θα σας διευκολύνουν στις μεταφορές. Σκεφτείτε ότι θα χρειαστεί να συναρμολογηθούν γρήγορα και αποτελεσματικά χωρίς να σας δημιουργήσουν προβλήματα και καθυστερήσεις.


Τούλι Διακόσμησης

Το μαλακό τούλι ή αλλιώς τούλι σιλικόνης αποτελεί ιδανικό ύφασμα για διακόσμηση. Είναι αέρινο και πέφτει ανάλαφρα χωρίς να βαραίνει το σκηνικό σας. Θα το βρείτε σε ρολλά με φάρδος 160cm και μήκος 10 μέτρα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά χρώματα, ανάλογα με το θέμα και την αισθητική σας!


Φωτάκια χαλκού «classicwarmlight»

Θα τα χρησιμοποιήσετε όχι μόνο στο Candy Bar αλλά και αργότερα στο σπίτι. Βάλτε τα φωτάκια μπαταρίας μέσα στις γυάλες του Candy Bar στο σαλόνι σας και φτιάξτε με τα φωτάκια ρεύματος ένα μοναδικό, φωτεινό ουρανό στο παιδικο δωμάτιο!

Δείτε όλα τα Φωτάκια Χαλκού ΕΔΩ!

Ξύλινος Μονόκερος σε διάφορες διαστάσεις

Θα βρείτε μικρούς ξύλινους μονόκερους κατάλληλους για μπομπονιέρα, μεσαίου μεγέθους για τη διακόσμηση των τραπεζιών και μεγάλους για να δώσετε θέμα στο Candy Bar. Μπορείτε έτσι να πετύχετε μια ενιαία αισθητική σε όλους τους χώρους της βάπτισης!

Δείτε όλες τις Ξύλινες Φιγούρες ΕΔΩ!


Χάρτινα Αστέρια

Ξεδιπλώνουν πανεύκολα, κυριολεκτικά με μία κίνηση και κρέμονται από το ειδικό κορδονάκι τους. Μπορείτε να τα γεμίσετε με φωτάκια χαλκού μπαταρίας και να πετύχετε έναν ζεστό, ρομαντικό φωτισμό.



Χάρτινα Ποτηράκια, χαρτοπετσέτες και σακουλάκια 

Εύκολες προτάσεις σερβιρίσματος αποτελούν τα χάρτινα ποτηράκια ή κυπελάκια σε συνδυασμό με τις αντίστοιχες χαρτοπετσέτες!

Δείτε όλα τα Χάρτινα Ποτηράκια ΕΔΩ!

Δείτε όλες τις Χαρτοπετσέτες ΕΔΩ!

Δείτε όλα τα Σακουλάκια ΕΔΩ!


Κουφέτα Choco Almond
Κουφέτα με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο εσωτερικά, λεπτή στρώση σοκολάτας με διάφορες γεύσεις κι επικάλυψη ζάχαρης εξωτερικά. Χρώμα λευκό ματ και 18 διαφορετικές γεύσεις για να διαλέξετε τις αγαπημένες σας. Αν τελικά δυσκολευτείτε προτείνουμε το πολύχρωμο κουτί που συνδυάζει όλες τις γεύσεις της κατηγορίας και πολλά όμορφα χρώματα.

Δείτε όλα τα Κουφέτα ΕΔΩ!

Μικρά Μυστικά

Μη φοβηθείτε τους όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς. Συνδυάστε τουλάχιστον δύο ή και τρία διαφορετικά χρώματα, αλλά φροντίστε το πιο έντονο χρώμα να καταλαμβάνει στο σκηνικό σας το λιγότερο χώρο. Έτσι θα διατηρήσετε την ισορροπία και τη χρωματική αρμονία στο αποτέλεσμα.




  Νέα

Keroplast © 2001 - 2024

Visa Mastercard Maestro